top of page

PREDAVAČI

Nela Deura

Nela Deura
Employer Branding Consultant

Nela Deura, Employer branding konsultant, marketing i komunikacioni ekspert, već skoro 20 godina uspešno radi na  izgradnji korporativnih brendova, unapređenju korporativnog imidža, dostizanju i održavanju željene reputacije, pozicioniranju kompanija na tržištu, kao i razvoju lojalnih potrošača. Poslednje četiri godine svoju marketing i komunikacionu ekspertizu oplemenila je, proširila i stavila u službu employer branding-a, radeći za velike multinacionalne kompanije. Fokusirala se na talente, njihovo adekvatno korporativno iskustvo, zadovoljstvo, motivaciju i angažovanje, jer smatra da se samo stvaranjem jedinstvene korporativne kulture i inspirativnog radnog okruženja za talente, kompanija može diferencirati, a uz realizaciju unapred zadatog akcionog plana i adekvatnu promociju, poneti epitet poželjnog poslodavca. Na pitanje koji je njen omiljeni izazov, odgovara da je to preobražavanje sasvim "običnih" kompanija u poželjnog poslodavca i prepoznatljiv brend na tržištu na kom posluje, a njena najveća strast je postavljanje strategije koja će sve to i omogućiti.

Krstinja Šćepanović
Head of HR
OTP banka Srbija

Krstinja Šćepanović je HR ekspert koja u svom svakodnevnom poslu kreira i oživljava HR strategiju, vodi brigu o procesima zapošljavanja, intervjuima, selekcijama i zapošljavanjem generalno u OTP banci. Pod njenim okriljem su i planovi i beneficije zaposlenih, programi za zaposlene kao i bezbednost na radu. Efikasno kreira programe za privlačenje i zadržavanje vrhunskih talenata i radi sa tehničkim timom na dizajniranju, integraciji i implementaciji softverskih sistema za bolju efikasnost ljudskih resursa.U svojoj 13 godišnjoj karijeri koju je započela u Societe banci vodila je HR u uslovima pandemije, istovremeno sa  procesom integracije sa OTP bankom. Ovaj period je imao i najbolje poslovne rezultate u dosadašnjem radu banke.

Krstinja Šćepanović
Pozadina za landing page 940x1456.jpg
Igor Grmuša

Igor Grmuša

Chief Marketing Officer

Planeta Sport doo

Igor Grmuša – po obrazovanju Dipl. Inž. Informacionih Sistema, a po zanimanju i poslovnoj strasti marketar. Iskustvo od skoro 20 godina je gradio na marketing pozicijama u agencijama, medijima i korporacijama. Od 2013. do 2021. je bio na poziciji Country Managera, strateško-kreativne digital agencije Degordian Beograd, koju je zajedno sa kolegama razvio od nule do jedne od najvećih nezavisnih digital agencija u Srbiji. Trenutno je na poziciji Direktora marketinga Planeta Sport kompanije, gde je zadužen i za startup projekat ePlaneta, novu internet prodavnicu. Ljubitelj je novih tehnologija i robotike. Bivši reprezentativac u plivanju, sada rekreativni polumaratonac.

Ivana Pavlović
Account Director
Represent Communications

Ivana Pavlović se u svom 15. godišnjem iskustvu u Represent Communications-u specijalizovala za korporativnu komunikaciju, strateško pozicioniranje kompanija i njihovog top menadžmenta, CSR komunikaciiju i krizno komuniciranje. Radila je i još uvek radi sa kompanijama kao što su: MK Grupa, Svetska banka, Nelt, Eurobanka, AmCham, SAM, NALED, Holcim. Pre Representa Ivana je bila zadužena za komunikacijske aktivnosti na USAID projektu a radila je i kao novinarka.

Ivana Pavlović
Grunge Texture
Aleksandra Stefanović

Aleksandra Stefanović
Leadership Coach
CSL - Aleksandra Stefanović

Aleksandra Stefanović je lični poslovni trener koji inspiriše ljude da začine svoj liderski stil i razviju sopstveni recept za liderski uspeh. Aleksandra Stefanović Kao konsultant pomaže organizacijama da postave smislene procese rada sa ljudima koji obezbeđuju da se lideri i zaposleni međusobno bolje čuju, vide i razumeju. Prethodno je radila 25 godina u nekoliko regionalnih i internacionalnih korporacija, a u poslednjih 15 fokus joj je bio na strateškom razvoju zaposlenih. Iskustvo na visokim menadžerskim pozicijama joj je omogućilo da „iz prve ruke“ nauči i razume izvore inspiracije, ali i izazove i bolne tačke liderstva. Autorka je knjige „Liderstvo u zrnu soli.

Grunge Texture

Maja Kvrgić
 Employer Branding Specialist
Nordeus

Maja Kvrgić trenutno radi kao Employer Branding Specialist u timu za komunikacije u kompaniji Nordeus. Ljubav prema književnosti i kulturi odvela ju je na Filološki fakultet u Beogradu gde je diplomirala na katedri za Engleski jezik, književnost i kulturu. Nakon završenog fakulteta i povratka sa Work & Travel programa u Americi, bila je na jednogodišnjoj praksi u Američkoj ambasadi gde se i zaljubila u komunikacije. 
Započela je svoj karijerni put u Nordesu 2017. godine gde je imala prilike da radi na različitim pozicijama- od odnosa sa strancima, candidate experience-a, organizovanja internih događaja do današnje pozicije- employer branding-a i komunikacija. Tokom rada sa strancima iz preko 30 zemalja, imala je prilike da se upozna sa različitim kulturama iz drugog ugla i na sistematičan pristupi njihovom iskustvu u Beogradu i Nordeusu. Od samog početka svog karijernog puta imala je priliku da se dobro upozna sa kulturom i vrednostima kompanije tako da voli da kaže da je radila interni employer branding pre nego što je zvanično prešla na ovu poziciju.

 

Maja Kvrgić
Sara Milošević

Sara Milošev
Social Media Marketing Specialist
Nordeus

Sara Milošević je završila osnovne studije menadžmenta, a potom i master studije Marketing inženjeringa i komunikacija na Fakultetu Organizacionih Nauka. Tokom studiranja je bila član studentskih organizacija gde se upoznala sa različitim oblastima marketinga, a volontiranje na marketinškim konferencijama joj je često bio deo vannastavnih aktivnosti. Takođe, na poslednjoj godini fakulteta bila je na programu AmChamps koji je posvećen mladim liderima, koji u saradnji sa mentorima iz kompanija rade na razvijanju svojih veština. Po završetku studija, ubrzo se zaposlila u Philip Morris International, u timu za digitalni marketing gde je radila na web marketingu. Danas je deo tima u Nordeusu koji se bavi Nordeus brendom i eksternim komunikacijama na poziciji Social Media Specialist-a i vodi računa o svim digitalnim kanalima.
 
S obzirom da je veliki zaljubljenik u marketing, u slobodno vreme deli znanje na TikTok-u u oblasti marketinga i građenja brenda. Pored toga držala je predavanja na temu izgradnje ličnog brenda i generalno marketinga za razne studentske i druge organizacije poput Inicijative Digitalna Srbija, StartIt, Unija studenata FON-a, SUMA na MATF-u i mnoge druge.

bottom of page